Pagina's

zondag 23 maart 2014

Sunday

Project keuken is afgesloten. De puntjes zijn op de i gezet. De muren zijn in de juiste kleur en ik ben er erg blij mee. Dit wil ik graag met jullie delen, maar wat is het moeilijk om een goede foto hiervan te laten zien. Zeker als op het moment dat ik de foto maak, heerlijk het voorjaarszonnetje naar binnen schijnt. Ik heb wel een paar foto's gemaakt voor een kleine indruk, maar in het echt is het toch weer heel anders. Het is een beetje een taupe-kleur met een groene tint erin. (de kleur in de verfpot doet me denken aan de kleimaskers die ik op school op gezichten smeerde) De kastjes zijn 1 tint donkerder waardoor het mooi in elkaar overloopt.






Ook wil ik jullie mijn hal laten zien. Klein maar fijn. Ik heb er een stoeltje staan. Hier heb ik er 2 van. De andere staat op onze logeerkamer. Toen we hier net kwamen wonen stonden ze in de woonkamer. Ik vind het nog steeds een leuk stoeltje, maar om heel de avond op te zitten zijn ze niet heel comfortabel. De staande lamp die erachter staat was eerst metaalkleurig. Ik heb deze geverfd met krijtverf zodat deze nu ook bij de rest van de spullen past.  








De krans aan de deur heb ik deze week opgehangen. Ik vind het altijd een mooie krans, maar ik had er even geen plekje voor. Hij hangt aan een zuignapje met haakje, want ik wilde niet gelijk een gat in de deur maken. En wonder boven wonder blijft hij hangen. (nu afwachten voor hoelang)















De hal is ook een beetje het domein van Beertje. Zijn etensbakjes staan hier, aangezien hij als wij aan het werk zijn in de hal blijft. Hij kan wel gewoon naar boven lopen dus hij heeft genoeg bewegingsvrijheid, en meestal slaapt hij de hele dag. De reden dat hij niet in de woonkamer mag als wij weg zijn, is dat hij nogal eens onderschat hoe groot hij zelf is. Menig pot, lamp, etc. wankelt in de vensterbank als hij er langs loopt. Ook heeft hij altijd graag een steuntje in de rug als hij ligt te genieten van het zonnetje in de vensterbank, waardoor hij nog wel eens wat wegduwt. 
Gelukkig is het nog nooit grandioos mis gegaan, en dit wil ik graag zo houden.






 Hierbij wil ook nog de nieuwe volgers die erbij zijn gekomen welkom heten!! Hier is het weer tijd voor een lekker bakkie koffie!
Fijne zondag!!!



Veel liefs,

Arianne

zaterdag 8 maart 2014

And the winner is....

Het is alweer 2 weken geleden dat je je aan kon melden voor onze give away. Wat een hoop leuke reacties hebben we hierop gekregen! Bedankt hiervoor! Ook komen er elke keer weer een paar nieuwe volgers bij, dit waarderen we enorm! Uiteindelijk is het toch de kers op de taart, als je zulke leuke positieve reacties krijgt.

Nu de winnaar van de give away! We hebben lootjes gemaakt en daarvan hebben we er 1 uitgehaald.
De give away gaat naar Hetty van Faire un Songe.  Wat leuk dat je ons sinds kort volgt, het is je van harte gegunt! Als je even je gegevens stuurt naar huizzenzo@outlook.com zorgen wij ervoor dat het pakketje zo snel mogelijk je kant op komt. En dan willen we natuurlijk wel graag weten hoe de molenkoek gelukt is ;-)





Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten van deze dag als ik. Vandaag heb ik lekker in de tuin gerommeld, zoals velen met mij denk ik. Je hoorde overal weer hogedrukreinigers, vegen enz. Als de zon weer gaat schijnen heeft toch iedereen weer de neiging om alles op te knappen en te gaan ruimen. Ik heb de tuintafel schoongemaakt, het leek wel alsof hij heel de winter in het water heeft gelegen zo groen was hij. Aan het eind van het verhaal was de tafel wel schoon, maar zat ik zelf helemaal onder de groene spetters.
Ook heb ik even wat boodschappen op de scooter gedaan, wat met dit weer totaal geen straf is.

















En binnen gingen de werkzaamheden ook gewoon door. Mijn vader is begonnen met het sauzen van de muren in de keuken. Wat een ander gezicht is dat gelijk! Het is nog niet af, maar we gaan volgende week gewoon verder. Dus binnenkort dan eindelijk het echte eindresultaat van de keuken. ( het duurt even maar dan heb je ook wat;-)

Morgen geven ze nog mooier weer op, dus we gaan lekker genieten van deze eerste lentedagen van 2014!





         






  Fijne week!

  Liefs, Arianne