Pagina's

maandag 15 december 2014

Groot nieuws!

Het is zover, afgelopen weekend ben ik (Jeannette) voor het eerst oma geworden van een wolk van een kleinzoon. En Arianne hierbij ook voor het eerst moeder. Het is toch nog onverwachts snel gegaan. Zo zit je met elkaar te eten, en de andere ochtend wordt je gebeld dat je opa en oma bent geworden. Gelukkig is alles heel voorspoedig gelopen en kunnen ze nu lekker aan elkaar wennen!

En hier is hij dan, onze trots en eerste kleinzoon Luuk! En wat is het genieten!


donderdag 4 december 2014

Advent

Het is sommigen misschien wel opgevallen, het was even een lange stilte bij ons. Niet dat we ook daadwerkelijk stil hebben gezeten, maar het bloggen is er even bij in geschoten.
Op dit moment bevind ik me in de welbekende 'laatste loodjes'. Nog een korte tijd en dan hopen we ons kindje in onze armen te houden. We bevinden ons dus echt in de advent-periode. Zowel de aanloopperiode naar Kerst, als de geboorte van de baby. Ondanks dat ik een hele goede zwangerschap heb gehad, loopt het nu toch even anders als anders. Onze baby heeft besloten om lekker met het hoofdje naar boven te blijven liggen. Na 2 draaipogingen ligt het nog steeds zo, en loopt het toch nog even anders. Een keizersnede staat gepland, en mocht het eerder komen dan is een stuitbevalling ook mogelijk. Spannende tijden. 

Afgelopen week hebben we de babykamer afgemaakt, en is alles naar wens. Hieronder een wat sfeerplaatjes van de babykamer.









De commode hebben we gekocht bij 'Het Inboedelhuis' in Gouda. Omdat het een oude kast is, was hij te laag voor een commode en ze hebben hem daarom iets opgehoogd naar de standaard maat. Ik wilde hem graag in de houtkleur houden. De pootjes zijn eraf gehaald en iets lager erop gezet. Gelukkig zie je hier niks van. Ik heb hem heel licht in de loogbeits gezet zodat hij wat meer is vergrijsd. De greepjes hebben wij er zelf opgezet en die hebben we gevonden bij de Potstal. Dit maakt de kast helemaal naar mijn zin.




Heel langzaam komt er in huis ook hier en daar wat Kerst. Zeker omdat ik nu meer thuis ben, vind ik het heerlijk om het binnen gezellig te maken. En met zulke donkere dagen als afgelopen week is het toch heerlijk, kaarsjes aan, kopje thee, en onder een plaid op de bank. Ik kom mijn verlof wel door.



Of het lukt om voor de Kerst er nog wat op te zetten weet ik niet,  dus bij deze wil ik iedereen alvast hele fijne, warme feestdagen wensen. 

Liefs,

Arianne